miércoles, 16 de diciembre de 2009

Primera incursió al Montseny!


Avui ha caigut Santa Fe, casi casi a lo kamikaze... en busca de la neu caiguda ahir al Montseny. Amb una temperatura mitja de 4º, i mínima de -1º!!! Amb tres cracks fora del normal. (Joni, Enric i Albert)

Les primeres rampes algú que s'atrevia a pujar-les a plat! jo no entenia re... AL DESEMBRE!! Finalment hem aconseguit pujar els quatre junts perque Joni i Albert han volgut... en una hora clavada, i a una mitja de 18Km/h.

sábado, 12 de diciembre de 2009

Dia complet!


Així començava el dia, amb el "Grupo Resplandor" a les 8.30h amb la intenció de fer volta a Gallifa.

L'anada ha sigut molt pacifica fins arribar a les primeres rampes després de Castellar, on Pedro, amb ganes de callar las males llengües, o si més no, per no sentir-les més... ens ha sorprès amb un palako! que ningú ha pogut seguir. Ha sigut aquí on Llorenç, Albert i jo hem intentat donar caça al super-Pedro. Que pel poc que entrena esta com un toro! Tan és així que Albert s'ha hagut de quedar en tierras de nadie. Un cop a St. Lorrenç esmorzar de cine! Entrepa + Cocacola + Café 5€!!! veure als veteranos agonitzar no te preu... jeje.

La tornada ha sigut més divertida quan Llorenç (qui sinó...) la ha agilitzat amb Rafa y Carlos (el veterano y el Cuñao). Un intent d'escapada sempre controlada per Albert, que volia donar-los peixet a una distancia prudent mentres em deia amb una cara perfida: deixe'ls deixe'ls... que madurin... Finalment a Santa perpetua s'ha acabat la vida de l'escapada, i la vida de Carlos (de cerdanyola) que si no fos per l'Edu que l'ha esperat encara estaria donant voltes intentant recordar on vivia.

Un cop a casa duxazo! dinar contundent, i de cap a can Barça on Messi ha sigut per fi reconegut com el que és: EL MILLOR. I la falta que ens ha fet durant el partit...


més i més i més i més!!!

P.D.: Us animo a participar a l'anquesta del "Grupo Resplandor" :

QUIEN SERA LA ESTRELLA ESTRELLADA PARA LA TEMPORADA 2010?

domingo, 6 de diciembre de 2009

Primera visita al Turó!

...En coche a lo dominguero...

Però no tardarem en tornar-nos a veure, el pròxim que sigui sobre 2 rodes.