miércoles, 27 de enero de 2010

Otro Santa Fe al casillero...

Ahir va tocar sessió costera, que ja feia dies que l'havia oblidat. La ruta va ser anar fins Arenys, pujar Collsacreu i baixar a Vallgorguina on em vaig trobar a Joni, Enric i Jose. Vam tornar a pujar el troç que quedava de Collsacreu, per tornar a la costa i al arribar a Badalona una Conreria per apurar els ultims minuts de llum. 110Km

Avui amb el Victor "el CATAPUUUN!!" hem pujat a Santa Fe en busca de la poca neu que queda ja pel Montseny. 135Km


...el chiste de la semana...

lunes, 25 de enero de 2010

No estamos locos...Que sabemos lo que queremos!!


Ahir Social a l'Estartit, 70 km on l'única dificultat estava ena l'asfalt mullat.
El més controlat va ser Morales que tot i intentar-ho repetides vegades no va poder deixar el grup, només va ser en un moment de parón, després de passar per un poble, que 5 corredors vam poder escapar-nos del pilot i obrir un forat que ens va fer pensar que duraríem força. Vam aguantar una estona, fins que alguns animals del pilot van decidir agafar-nos i acabar amb qualsevol possibilitat que arribes una escapada.
Va ser a 5 km de meta que no se qui es van equivocar i tots a darrera..., a excepció de David Sanchez que va arribar tranquil·lament a meta. Poc més tard arribàvem tots en un esprint en baixada força nerviosa de 70 corredors.

Avui hem sortit Victor i jo moooooooolt tranquils a fer la volta a Gallifa, l'únic lloc on ha hagut una mica de guerra a sigut pujant a St. Feliu de Codines...

Una mica només, oi Victor???

La putada del dia ha sigut el terra completament enxarcat i el plugim que ha començat a caure a partir de St. Llorenç Savall.

jueves, 21 de enero de 2010

A tope per l'Estartit


Avui últim entreno de la setmana, al final han sortit 375km en 3 dies.

I el diumenge la primera social de Girona, a l'Estartit concretament. Seran 70km en ruta, no com l'any passat que va ser circuit (molt millor així). Té pinta de ser un recorregut bastant trencacames, no hi ha cap port, això farà que la carrera sigui molt rapida. Només espero que no ens plogui. Aquest és el recorregut i altimetria del diumenge:

miércoles, 20 de enero de 2010

Chubasquero y a Kilometrear!!


Ahir amb Victor vem fer la volta a Hostalric, uns 135Km.


Avui ha caigut Moià i la Pullosa en solitari, tornant per la C-17, 122Km.


I demà Grupeta del INEM...
...per poder sobreviure, ¡¡Comida de la abuela!!:

sábado, 9 de enero de 2010

Ciclinitis cronica!

[...] Nova malaltia descoberta en un grup de ciclistes a Barcelona [...]

[...] L'únic remei conegut fins ara: km per la vena [...]

Aquí hi han unes imatges dels afectats i els seus símptomes:

- Amb clars indicis de gangrenació als dits dels peus entra a una botiga de blanes per trobar una solució que l'hi permeti continuar pedalant:


- Quan s'ajunten amb ciclistes no infectats per aquesta terrible malaltia la reacció és de incomprensió, no entenen com algú pot sortir a fer menys de 200km:


- Ni les condicions meteorològiques més adverses els impedeixen continuar fent kilòmetres:



BCN - (costa) - Tossa de mar - Sant Grau - Vidreres - Maçanet - Hostalric - la Roca - BCN

jueves, 7 de enero de 2010

Animales sueltos por St. Llorenç Savall


Al lloro!! si us trobeu a aquest individu per la carretera aneu al tanto... a vegades li surt el brote esquizo


A vegades s'ajunten 2...

viernes, 1 de enero de 2010

Gran Clasica del INEM



Aventurados alocados emprendemos un viaje hacia el majestuoso Montseny, cuyo camino no hace amigos.

Las condiciones no pueden ser mejores para ensalzar nuestra jesta.

Freyr el dios de la lluvia nos acompaña hasta Hostalric con la intención de endurecer si cabe nuestro intento de alcanzar los 200km y con él se lleva a 4 almas que ahora deberán volver solas.

A partir de aquí Victor, Joni, Lluis Andreu, Juan, David, Enric y yo. Los 7 valientes alcanzamos nuestro primer objetivo escalador subiendo al Ravell, inconscientes de lo que todavía nos queda por delante y poniendo a cada uno en su sitio con más pena que gloria. Y es aquí donde nuestra aventura llega al ecuador, ahora debemos “bajar” hasta Seva, para encarar así Collformic, dando paso a otra escaramuza desde el km 0,1. Y subiendo como si de ello dependieran nuestras, ahora, miserables vidas.

Una vez arriba nos damos cuenta de lo que ha cambiado el día… todavía hace frio pero el sol se impone a las nubes.

Ya estamos de vuelta con 140km a la espalda encaramos la autovía que nos llevará a la Roca del Vallés, pero no sin antes pasar por el repechón del túnel maldito y temido, a la vez que odiado.

Llegamos enteros a Barcelona, que ya es mucho, ahora toca comer, ducha, siesta, y al 100% para una noche que se avecina movidita!!! FELIZ AÑO A TOTHOM.