miércoles, 30 de junio de 2010

Collando!


Una sortida poc habitual, Victor i jo ens hem proposat agafar el coxe i des de Ribes pujar la collada dos cops. La putada ha sigut quan poc abans de coronar s'ha posat a ploure, ens hem esperat una estona al porxo de l'hotel a que acabés de ploure, però al fer-se tard no teníem temps a tornar a pujar. Ja de baixada hem vist una carretera amb bona pinta per treure el gusanillo que ens havia quedat.

Una carretera sinuosa, que no sabíem els kilòmetres ni on ens portava, la intriga ha durat 3,5 km fins arribar a Ventolà un petit poble en mig del bosc.

Desprès de arrodonir una mica l'entreno amb més bon sabor de boca hem tornat al cotxe.

domingo, 27 de junio de 2010

Perafort + St. Joan Despí

Un altre cap de setmana complet, amb carrera dissabte i diumenge de 100 i 60km respectivament.
Dissabte al costat de Tarragona (Perafort) es disputava la 7ena prova de Grans clàssiques, en un circuit d'11km molt trenca-cames. Es donaven 9 voltes al circuit, i les 3 o 4 primeres (com és habitual) es van fer duríssimes, tot i ser molt rapides sem van fer llarguíssimes... en la segona volta vaig escapar-me amb 4 o 5 més però només vam durar una trista volta... jajjajajaja si més no, ho vam intentar. A partir d'aquí em vaig amagar al pilot i a deixar passar les voltes fins el final, que van arribar 3 escapats i un pilot immens d'uns 40 on jo estava per la meitat.
Avui diumenge, a St. Joan Despí era un altre circuit de 2km perfectament rectangular, on donàvem 60 voltes, i l'únic accident geogràfic era una petita pujada arribant a meta, que amb 20 voltes es va fent cada cop més llarga... en la volta 5 s'ha fet l'escapada bona on m'hi he pogut ficar. Més tard s'escaparien 3 per davant, 2 inverse i Airan del Caja rural, el que ha donat un espectacle ell sol doblant al pilot. Jo he pogut acabar el 10è en un dia que no tenia gens clar el poder acabar, per això la posició em sembla més que bona.

lunes, 21 de junio de 2010

Campionat de Catalunya

Després de la carrera de dissabte, a Cervera, tenia cero ganes de fer esforços inútils. Volia aguantar el grup, i si podia arribar a meta. Però quan estas en carrera, totes les intencions conservadores s'esfumen.
Poc després d'haver sortit ja hi havia una escapada molt bona en la que volia estar, de cop veig que salten Muller, Antonio Miguel i Juande. Ens posem a tirar com animals els 4, menys Muller que tenia 2 tios per davant, a menys d'un minut. Un cop dins formem un grup de 10 o 11(on està Prades, Muñoz, Ebri...) en el que ens entenem relativament be, arribant a tenir una distancia de 5 minuts del pilot, mentre la moto ens deia que per darrera intentaven escapar-se, però no aconseguien enllaçar amb nosaltres. Quan comença la tercera volta, Muller & Company comencen a pals, per la meva desgracia. Em quedo amb David Lozano, al que no li puc donar ni un relleu. Tardo poc en explotar i quedar-me més sol que la 1, a 35km de meta i un vendaval de la hòstia!Penso en tot el que he patit per estar on soc i intento tirar del poc que em queda perque no m'atrapi el pilot per darrera. De cop apareix una locomotora a tot gas, és Escobar, al que ni intento seguir. Vaig pujant al meu ritme però a 15 o 20km de meta m'agafa el pilot i jo m'enfonso del tot...Segur que hagués patit menys a roda que quedant-me sol, però no podia més i em torno a quedar en terres de ningú.Finalment aconsegueixo arribar a meta (que ja és molt) a ¡¡¡23 minutazos!!! Del primer.

sábado, 19 de junio de 2010

Gran premi Sant Joan


Un dia abans del Campionat de Catalunya, hem corregut a la Pobla de Mafumet. Un circuit d'11 km, pla, on donàvem 9 voltes.
A la primera volta hem fet una escapada que tenia bona pinta, tot i que a estones la gent no s'entenia gaire, érem uns 10 o 12, que hem aguantat 4 o 5 voltes. Més tard s'ha escapat sol el Genthon i el Juande, arribant a meta a 40 segons del grup on estava jo. Desprès ho hem intentat un altre cop amb 3 més, però a mitja volta del final ens ha atrapat un grup de 15.
Al final, 7è de la general i 5è d'Elit. I demà a la aventura... (150Km... "casinà!")

miércoles, 16 de junio de 2010

jueves, 10 de junio de 2010

Ratpenat de los .....

Sortida divertida, com totes les que faig amb l'Oscar. Divertida per la companyia, però també pel recorregut;
El Ratpenat ha fet molt mal, sobretot al "baixar" cap a Vilanova, (que de baixada tenia poca...) Un cop a les costes, hem gaudit com nens del vent en contra que ens ha acompanyat tant a l'anada com a la tornada. I per acabar l'apassionant travessa de Barcelona.
4h 30' i una mica més de 120km.

Mira com disfrutava l'Oscar al Ratpenat jeje

miércoles, 2 de junio de 2010

Caen los tiempos en el Farell

Avui tocava fer un Collformic amb l'Oscar, però just arribar a casa m'ha trucat dient que no podia sortir. He aprofitat per netejar la bici a fondo i trucar a l'Edu Colletini per no sortir sol. Sort que ho he fet, perquè em sembla que m'hagués quedat a casa jajjajajajja ...que perro!!
Hem sortit amb l'intenció de pujar al Farell, i un cop allà m'ha entrat el gusanillo d'intentar baixar el temps que tenia, i ho he aconseguit: els 8km en 20min 15seg.
La tornada ha sigut alegre tot i tenir el vent en contra.