domingo, 15 de agosto de 2010

Felicitats Marcel

El segon Embrunman consecutiu guanyat, i baixant el record de la prova en 1 minut, que ell mateix tenia.

Ha sortit de l'aigua el 4rt a 7 segons del primer (3.800 mts)

En la transició a la bici ja anava primer.
Ha coronat Isoart primer amb James Cunnama a 5 seg. I de camí a Embrun apareix una bala, que es diu Stephane Raillard, que sortia 20 minuts mes tard de l'aigua i s'ha deixat la vida en la bici, acabant el primer a 23 minuts de Marcel, per sort o per desgracia la marató no l'ha acabat. (188 Km. i 5000 mts de desnivell).

I per últim la marató que aquí no te rival, ha aconseguit treure 7 minuts a James, tot i començar-la 40 segons més tard. (42 km.)

En definitiva! 9h 38min 49seg. (record de la prova)

jueves, 12 de agosto de 2010

Otra de Resplandor

Sortida tranquil·leta amb una bona grupeta: Carlos, Edu, Fonollosa, Victor, Lluís Andreu, Llorenç, el innombrable y yo mismo.
Carlos... Que favorecido sales!!

Ha sigut un dia de chachara fins que apareixia qualsevol rampa i la agonia resplandorenya, tant contagiosa... Hem acabat amb un forat i arribant a casa just per salvar-nos del diluvi que ha caigut en 10 minuts.


Ja que molta gent te vacances podriem aprofitar algun dia per fer una escapada als pirineus, la meva proposta pel dissabte és fer un Turó i pel dimarts 17 això:

Puigcerdà - Coll Quillane - Coll Pailheres - Coll Puymorens - Puigcerdà

martes, 10 de agosto de 2010

Caen los tiempos en St.Feliu de Codines

Sortida avui amb els del resplandor (Victor, Edu "Colletini", Llorenç, Carlos, Lluís Andreu y el innombrable).
Només sortir ens trobem al pequeñajo del Cariñena (Arnau Fonollosa i son pare que intentava seguir-l'hi la roda...vaya animal!) Aquí està atacant a Victor! jajajajaja:

Hem seguit direcció Caldes, Bigues, per pujar a St. Feliu on volia provar de fer record. Al final s'han animat tots i Edu ens ha portat des de Bigues fins al pont on comença el port, aquí s'ha posat Victor a tirar tot el que podia durant 500mts, i desprès Lluís Andreu uns altres 500mts, aquí ja m'he quedat sol i a TOPE! fins a dalt.
Al final m'han sortit 9 min. 20 seg. 4,5km a casi 29km/h i 187ppm de mitja.

La tornada molt tranquil·la i Cocacola al Xavi...

lunes, 9 de agosto de 2010

Collformic

Avui Albert, Victor i jo sortirem a fer un Collformic i baixarem per Seva, si algú s'anima a les 16.30h. a la sortida de Barna per la meridiana.
I si algú li fa mandra pot seguir les nostres aventures per el localitzador GPS de la part dreta de la pàgina.


Al final ningú s'ha animat... es més, Victor s'ha rajat de mala manera quedant-se a La Roca jojojojojo. Albert ha pujat Collformic rapidíssim i jo a mitja pujada m'he obert de cames com una ......
Baixant ens hem trobat a Joni, que pujava per Seva. Però aquí no s'acaba tot, un cop a la C-17, Albert ha encès la locomotora i ha fet TOTA la tornada sense baixar de 45km/h... només l'hi he donat 3 relleus i jo crec que encara el parava... jajajajaja

Hem fet BCN - Collformic - BCN (130km) en 3h 40min

sábado, 7 de agosto de 2010

Carrera Gran premi de Vinyols


Bona carrera la d'avui, junt amb els Master i Senior amb molta calor i mes de 150 tios a la sortida, en la que em sembla que no han acabat ni la meitat.
Es donava 4 voltes a un circuit practicament pla, on un cop formada he pogut enganxar l'escapada del dia, arrancant amb 5 o 6 més, els hem pillat abans de sortir del circuit direccio al coll de la Teixeta. Tot i no tenir gaire força a les cames pels 3 o 4 dies que he estat malalt he pogut aguantar fins a 1 km de coronar, i a la baixada ha sigut impossible atrapar-los ja que ells eren 10 i nosaltres 2... Desprès de calentar-nos a la baixada intentant l'impossible d'atrapar-los veiem que ve un grup per darrera, a la sala de recuperación!! ja només quedava tornar al circuit i donar una altra volta. Finalment, desprès de uns quants intents i arrancades hem arribat al esprint, entrant dels 20 primers de la general
114Km - 41Km/h de mitja.

Ara a recuperar al Tasca i vins amb els de la grupeta! jajajaja

domingo, 1 de agosto de 2010

Dos dies a fondo!

Divendres, primer dia amb la Creueta, el Puymorens i Envalira per endavant.

Comencem a pedalar Joni, Juan i jo a les 17.00h, carregats amb una motxilla, amb el just per sobreviure (manguitos, perneras, xaleco i una muda per sortir a sopar a Andorra).


Comencem la Creueta (20km de pujada al 5% de mitja i moltes rampes del 10 i 12%), i al km0,1 Juan ataca! no m'ho podia creure... (300km en 2 dies i des del principi del primer port a muerte!) li segueixo la roda, Joni es despenja al 2on o 3er atac, i ja no ens veuríem fins coronar a 1880mts.


Baixem a Puigcerdà i sense parar, creuem la frontera i comencem la pujada a Puymorens (30km de pujada amb els primers 10 o 15km relativament suaus), un altre cop, incomprensiblement Juan ataca a 20km de coronar, aquest cop em quedo amb Joni mantenint-li un distancia a Juan de 30 seg. més o menys. A falta d'un quilòmetre l'atrapem, Joni i Juan van sobrats i jo ja faig mala cara... jajajajja.

Baixada curtíssima, per començar a pujar els últims 10km que ens portaran a Pas de la casa. Arribem a dalt sense guerres, pensant ja en la dutxa i el sopar.

Estem a 8ºC en pantalo curt, màniga curta i xancles... donant voltes per Andorra a les 23.00h buscant un restaurant amb menjar decent i després de voltar durant 30min, l'únic que trobem son restaurants tancats o que ens costa sopar 30€... acabem sopant un entrapà i un biquini i anant a dormir a les 00.30h


Dissabte, segon dia.

Ens aixequem a les 10 del matí per esmorzar a l'hotel, i a les 11 ja estem pedalant. Tenim 30km de baixada!! quin descans... La putada es que just després de la baixada comencem a pujar Pailhères.

I com ja venia sent habitual ZAS! Juan ataca... ja ni em sorpren... aquest cop ni se'm passa pel cap seguir-lo. Ens quedem Joni i jo pujant a ritme, de cop la carretera es transforma casi casi en una pista forestal, tota plena de grava durant 5km o més.



A 3-4 km. del final comença la part dura amb un percentatge que del 10%, al Juan ni se'l veu, i Joni decideix posar el 27 i acabar pujant tranquil. Jo vaig amb l'intenció de no baixar de 12Km/h i suant com una babosa!!!

A falta de 2km. Joni em torna a atrapar i just arribar a la meva roda decideix tornar a despenjar-

se i posar el 27 jajajajajaj!!!! Arribo a dalt amb 1h. 14min, Juan ens ha tret 5 minuts i Joni arriba

poc desprès meu.
Baixada espectacular, amb 1001 corbes de "U" impressionants fins arribar a Mijanès.

Aquí és on ens perdem intentant retallar uns suposats 25km, acabem augmentant la etapa en 10km més... (efectivament 10km més de pujada... pfffffff).

Finalment aconseguim coronar el port de Quillane de 26km tots junts!!! Encara no m'ho crec, Juan no ha atacat!!! jajajajaja, per sort meva que portava 20km arresegant-me i xupant roda.
Els últims kms. reacciono i puc fer algunes fotos i un video. Ara ja és tot baixada fins Puigcerdà, on farem una parada totalment necessària per dinar a les 4 de la tarda...
Em poso les botes! entre Joni i jo ens fotem 3 entrepans i 2 tapes de mandonguilles i braves, per aixecar-nos vam necessitar una grua...

Ja només quedaven 60km, la putada és que havíem de pujar la Creueta... decidim pujar per la Collada augmentant els kilòmetres, pero reduint el percentatge, aquest cop Juan tampoc ataca, i ara per sort de Joni, que va fer la pujada com una garraputa! mentre Juan i jo tiràvem jajajajaja.
(Una imatge val més que 1000 paraules)


Després de coronar la Collada queden 10km per arribar a dalt de la Creueta, ara soc jo el que em trobo be i sense compassió de Joni faig la pujada final tirant de Juan, que va força sobrat. Per fi hem acabat, ara ja son 20km de baixada rapidíssima fins la Pobla de Lillet i 10 de baixada més suau fins Guardiola.

2 Dies: 292Km. 5500mts

Per cert, Joni no pot anar a la carrera d'avui OOOOOOOOHHHHH!!! no aniré jo sol fins el Morell... quina peeeeeeeena amb les ganes que tenia de corre!!! jajajajajaja