domingo, 2 de agosto de 2009

Pesarrodona 09

A pesar de les nombroses baixes per "perrerismo vacacional"... he decidit anat a Manresa sol solet a fer uns quants kilòmetres.
A l'hora de recollir el dorsal ens han donat una bossa d'obsequis (típic) amb una ¡Super beguda energètica! que mai havia vist, MOLT millor que qualsevol generació d'EPO!..


Sortim uns 200, neutralitzat fins deixar Manresa.


El recorregut puja el coll D'Abos, Montserrat, Obac i Estenalles.
Montserrat l'hem pujat a un ritme constant, ni molt fort ni molt fluix, (23min 10seg, a una mitja de 19,4km/h) ningú volia gastar forces sabent el que encara quedava. El ritme l'ha imposat un conegut de la volta a Tarragona, del bikeXtrem, l'Eugeni. Després de coronar Montserrat i passar els repexons fastigosos comença una baixada en la que has de pedalar. Ara pugem l'Obac, es un port que no m’agrada perquè no és gens constant, està ple de tobogans i això fa que se’m faci més dur mentalment, per això mateix, com un bon masoca que sóc decideixo tirar del grup, així evitaré que em marquin un ritme que no m'agradi. A dalt de l'Obac, a l'avituallament s'han enganxat 3 besties! dos trujillos, un d'ells el David, que ens han portat a bon ritme fins a dalt d'Estenalles, ja només queda arribar a Manresa, per això hem de tornar a passar per un parell o tres de tobogans pestosillos, sort que ja m'ho conec de l'any passat... intentem a l’últim d'aquests escapar-nos tres corredors, però al pla ens atrapen, tot i així crec que ara som menys. Al final, 3h 49min, (15minuts menys que l'any passat).

No hay comentarios: