sábado, 12 de diciembre de 2009

Dia complet!


Així començava el dia, amb el "Grupo Resplandor" a les 8.30h amb la intenció de fer volta a Gallifa.

L'anada ha sigut molt pacifica fins arribar a les primeres rampes després de Castellar, on Pedro, amb ganes de callar las males llengües, o si més no, per no sentir-les més... ens ha sorprès amb un palako! que ningú ha pogut seguir. Ha sigut aquí on Llorenç, Albert i jo hem intentat donar caça al super-Pedro. Que pel poc que entrena esta com un toro! Tan és així que Albert s'ha hagut de quedar en tierras de nadie. Un cop a St. Lorrenç esmorzar de cine! Entrepa + Cocacola + Café 5€!!! veure als veteranos agonitzar no te preu... jeje.

La tornada ha sigut més divertida quan Llorenç (qui sinó...) la ha agilitzat amb Rafa y Carlos (el veterano y el Cuñao). Un intent d'escapada sempre controlada per Albert, que volia donar-los peixet a una distancia prudent mentres em deia amb una cara perfida: deixe'ls deixe'ls... que madurin... Finalment a Santa perpetua s'ha acabat la vida de l'escapada, i la vida de Carlos (de cerdanyola) que si no fos per l'Edu que l'ha esperat encara estaria donant voltes intentant recordar on vivia.

Un cop a casa duxazo! dinar contundent, i de cap a can Barça on Messi ha sigut per fi reconegut com el que és: EL MILLOR. I la falta que ens ha fet durant el partit...


més i més i més i més!!!

P.D.: Us animo a participar a l'anquesta del "Grupo Resplandor" :

QUIEN SERA LA ESTRELLA ESTRELLADA PARA LA TEMPORADA 2010?

3 comentarios:

david malmeto dijo...

A Santa Pepa es va acabar la vida de l'escapada i la del veterano. Un matí molt divertit. Esperem que arribin més d'aquests. Una abraçada

rodillovolador dijo...

Vaja tros de foto la de la capçalera. Es el Turó, no?

Uri dijo...

No, es el Coll d'Ares, a principis de novembre. Vem anar a fer un reportatge per la revista pedalier i ens van passar totes les fotos que ens van fer... unes 700!!