jueves, 8 de abril de 2010

Entre Bomberos

Sortida tranquila, amb una pila de bombers de Barcelona i rodalies. Tranquila fins que hem arribat a peus del montseny, amb l'intenció de pujar per primer cop de l'any el Turó de l'home, a partir d'aquí cada un al seu ritme. Albert i jo ens hem entès prou bé i hem arribat junts a dalt. Sort he tingut que la cadena l'hi saltava i només podia pujar amb el 23, perque donava una sensació de sobradisme impressionant... darrera nostre Alber Rovira, un alte animal, pujant amb un 54-23!! excompany de classe a l'institut (mira que hem intentat quedar vegades, i ha sigut avui per casualitat). Un cop a dalt, foto i ràpidament baixàvem, que el fred que fotia a dalt no convidava a quedar-s'hi.
Haig de dir que he fet trampes al anar fins a Llinars amb cotxe, però Albert per problemes mecànics, i un bomber per globo estelar, m'ha acompanyat fins a casa.

Parada abans de començar la pujada, amb el Turó de fons.

Quina rasca que fotia!!!

2 comentarios:

victor dijo...

Vamos que he fet yo mes desnivell per collserola 6 puertos 1900 de desnivell i 100 km i perque he punxat pujant el forat si no caen dos mas. Preparat pel diumenge que et fare un curro dels bons.

Uri dijo...

ei xaval! acabo d'arribar de festa!! és a dir que no dormiré, però que sàpigues que tot i així penso passar-te'm per la pedra...