domingo, 6 de septiembre de 2009

55ª CURSA CICLISTA D' OLOT

(Foto d'estraperlo del blog de Mariona ;)

Una de les últimes curses de la temporada, com a mínim per a mi. Ha sigut una carrera en ruta de 133 km per la garrotxa, el gironès, i el pla de l'estany. La penúltima del campionat de grans clàssiques dels elits, en la qual els sèniors i màsters 30 estàvem convidats.
Tot parlant abans de començar el martiri, temíem el fet de quedar-nos sense H2O, i es per això, que fent cas als consells del Victor, me castigat l'esquena amb un bidó a una de les butxaques del maiot. ERROR! ja que al final m'ha sobrat un bidó de mig litre ple a vessar.


Veient el perfil de la carrera i la mitja, no cal ser molt hàbil per intuir la velocitat a la que s'ha rodat... Ha començat amb els típics atacs en el moment que l’arbit baixava la bandera. El primer port l'hem pujat volant, fins que s'ha format el grup d'escapats. Allà és on el pilot ha respirat una mica per afrontar al màxim els últims 30 o 40 km. Ha sigut a l’últim port on ha rebentat tothom, i del pilot només quedaven grupets de pocs corredors. Per sort tenia a prop la roda del Sr. Boada, que m'ha pujat a un ritme molt més que bo. Un cop hem coronat l'alt de santa Llúcia, a pocs metres veiem el grup del Cervantes, això ens ha motivat a seguir treien l'estomac per la boca per intentar atrapar-los o com a mínim que no ens atrapessin a nosaltres per darrere. Al final hem arribat a 6 minuts del extraterrestre David del ECP, i a 10 segons del grup del també E.T. Cervantes. Per la part que em toca, 1r de Sènior i content per haver pogut recuperar i millorar la forma després de la lesió d'abril.


P.D.: A Victor, que ha punxat després de 17 km de la sortida, donar-li ànims per la pròxima. Pensa que les possibilitats que punxis ara, desprès d'haver-ho fet 2 cops en 1 setmana són pràcticament nul·les, o no...¿? jeje

1 comentario:

victor dijo...

Que perra, sort en vau tenir que punxes que si no...