domingo, 23 de mayo de 2010

Campeonato Aragón + Terra de l'Aigua

Fin de semana completito.
El dissabte Albert i jo anem a Graus per corre el campionat d'Aragó, si més no, aquesta era l'intenció. Era un circuit de 45Km x 3 voltes (135Km) on es pujava al Castillo de Laguarres.
La primera pujada al port es fa a muerte! no sense que abans la precedeixin 10Km de atacs continus, en un terreny -diguem que- poc favorable. Corono el port amb l'Albert en una mica més de 28min. (serà una mitja de 23,1Km/h) casi nada... Tot i això, arribem a dalt despenjats del grup, però en la baixada deixem la vida per atrapar-los, i ho aconseguim. En la segona volta presenciem un espectacle dels AZYSA que es posen a tirar a bloque per atrapar la escapada, enfilant al grup, on costava seguir la roda. Al segon pas per Laguarres m'inmolo fent grupeta amb l'Albert. Dels 60 o 70 que haurem sortit, ara ja nomes queden 20 + nosaltres (un grup de 5) que al passar per meta, decidim deixar de patir.
El guanyador va ser Colomé, entrant de la mà, amb dos AZYSA més. Només cal dir que dels 6 primers 5 eren del mateix equip... Apostoflant!!!
Avui tenia claríssim que tornaria a arrossegar-me com una bavosa! i així ha sigut. L'únic moment ""decent"" ha sigut pujant a les antenes de Sta. Helena, que havia un premi de muntanya i a falta de 20 metres se'm surt la cala i acabo passant segon. jajajjajajajaja VAYA DESGRACIAO!!!
La resta de la marxa me la he passat maleint al Aleix Fabregas i el seu ritme pestossisimo que ens portava a tots collats. He acabat entrant el 11è veient com la gent m'esprintava per tots llocs.

6 comentarios:

Oscar Gómez dijo...

Vaya tela !!!!!!!!! habra que comprar las mismas barritas que los Azisa !!!!!!!!!!!!

Oscar Gómez dijo...

Salis mañana ??????????

Uri dijo...

Esa es la intención... podríamos quedar después de la etapa, sobre las 17.00h. A ver si hablo con alguien más y te llamo.
Haremos 6 o 7 horitas no???
para soltar un poco...

Oscar Gómez dijo...

Yo por menos de 9 horas no salgo !!!!!!!!!! jajajajajj, mañana nos vemos !!!!!!

Mariona dijo...

Llàstima això de la cala a la Terra de l'Aigua...

Uri dijo...

Doncs sí, una putada. Però pitjor hagués sigut en carrera