lunes, 17 de mayo de 2010

Les Goges

Cap de setmana rodonet! després de fer un turó el dissabte, diumenge la marxa de les Goges anava convençut que fotria una explosió important.
La marxa era de 132Km i un terreny ple de repexons on tothom volia guardar per pujar Rocacorba, tothom menys l'animal de l'Albert, que a part d'intentar una escapada de pito, es va fotre una remada impressionant fins al peu de Rocacorba.
Per part meva, em notava les cames molt dures i les pulsacions que no pujaven gens. Abans de començar Rocacorba, havia 3 o 4 repexons en els que ho vaig passar veritablement malament, mentre l'Albert intentava convèncer a la gent per que passessin a relleus. Aconsegueixo arribar al principi del port amb tot el grup, (que seríem uns 50) i és a les primeres rampes dures, on començo a notar-me cada cop millor. Poc a poc es va despenjant la gent, fins que quedem un grup de 5 o 6 on està el Dani (que el dissabte també va pujar el Turó), el Gironès, un Esteve i algú més que ara no recordo. Finalment arribo a dalt del port content per haver despertat al moment adequat, havent fet la 7ena posició, i un temps a Rocacorba de 41: 30. (4rt en la escalada cronometrada)


3 comentarios:

Oscar Gómez dijo...

Muy bien maquinon !!!!!!!!!! jajajaj

Uri dijo...

Vaya pestosada de terreno!! jajajaja
seguro que el Albert tubo tentaciones de irse con la furgo y dejarme tirado en Banyoles jajajajjajajaja

Oscar Gómez dijo...

O sea que si llego a ir yo , aun estoy por ahi dandole a los pedales , no ?? jajajajajajaj