viernes, 12 de marzo de 2010

El Circuit de Catalunya obre les portes


Tots els amants de l’esport i especialment del ciclisme tindran al Circuit de Catalunya el millor escenari per a entrenar-se. Ja sigui a nivell amateur o professional, la pista del Circuit s’obrirà per a fer tandes en bicicleta, gràcies a un acord de col·laboració entre el Circuit de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme.

L’horari serà de les 18.30 a les 22.00h els dimarts i dijous, a excepció d’algunes setmanes que per incompatibilitat amb l’activitat de pista no es pugui realitzar el Bicircuit. El preu és de 5 euros per uns entrenaments de tarda, o bé un abonament mensual més econòmic que comprèn 8 entrenaments per només 25 euros. Un tècnic de la Federació estarà present els dies de Bicircuit per aconsellar en qüestions d’entrenament a tots els ciclistes federats.

Bicircuit es posarà en marxa a partir del 16 de març i el director general del Circuit de Catalunya, Ramon Praderas, i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, presidiran l’acte d’inauguració. També hi seran presents grans figures del ciclisme, com Joaquim Rodríguez, bronze al Mundial, Xavi Florencio, guanyador de la Clàssica de San Sebastián i Jaume Hernández, ex corredor i actual director esportiu de la F.C.C.

L’accés amb vehicle a l’interior del Circuit s’efectuarà per l’Accés Oest i es podrà estacionar el vehicle a l’aparcament del pàdoc, així com els ciclistes podran disposar de dutxes i del servei mèdic del Circuit. Aquest primer dia de tandes l’entrada serà gratuïta.

Amb Bicircuit, el Circuit de Catalunya enforteix el seu vincle amb el món del ciclisme, fent un pas més en el seu compromís de promoure l’esport.

El final de la ‘Volta’, al Circuit

El 28 de març de 2010 el Circuit acollirà la darrera etapa de la 90a edició de la ‘Volta’ Ciclista a Catalunya. Per segon any consecutiu, el Circuit serà escenari d’una prova de ciclisme internacional d’alt nivell. Els corredors arribaran al Circuit de Catalunya després d’haver recorregut durant set dies el territori català. La Volta començarà el dilluns 22 de març a Lloret de Mar i acabarà el diumenge 28 de març a Montmeló.

Article de: http://www.fedecat.com/

2 comentarios:

Joni Basso dijo...

Ostiiii abra q ir un dia a montar carreras clandestinas no???

Uri dijo...

jajjajajaj es una buena idea! 5€ de inscripcion y a correr la Social del INEM jajajjajaj