domingo, 21 de marzo de 2010

Terra de Vi i Cava


Avui el dia ha començat amb la trucada del Victor a les 6:45 dient: PERRAAAA!!! DESPERTA QUE T'HAS ADORMIT!!! Una forma poc agradable d'aixecar-se. Per sort, el dia ha anat millorant mica a mica.

En 10 minuts he hagut de "esmorzar", vestir-me, preparar la bici, etc... tot això completament adormit i encara sort que no m'he deixat re.
Haurem sortit de Barna a les 7:15 i la marxa començava a les 8:00. Per sort hem arribat amb temps. Un cop hem començat a rodar, i ja més relaxat, he començat a veure cares conegudes i a parlar ja que la sortida s'ha fet molt calmada. A les rampes de Font-Rubí el pilot s'estirava una mica quan Magin marcava un ritme molt alegre. El segon port era les Ventoses (Taló d' Aquil·les de Victor, però avui l'ha pujat perfectament) i aquí el grup ja començava a ser més petit, potser seriem uns 30 coronant. A meitat de la marxa, començava una zona molt pestosa de baixada-pla-pujada on Albert i jo, fent grupeta del INEM, ens hem posat a tirar ja que havia un escapat a 2 minuts. Pujant la Torreta Albert ha decidit posar-se les piles i ja que ningú volia fer la pujada l'ha fet ell casi casi amb una cama. Un cop a dalt de la Torreta, m'he vist amb bones cames, i ja que la gent que no s'entenia, he intentat escapar-me a 30Km de meta.... En una zona de repexos i de baixada m'he deixat la vida i he aconseguit obrir un forat que m'ha donat ales, per desgracia en la zona més plana, a 8 Km de meta m'ha agafat un grup de 4 on un d'ells era l'Albert que m'ha felicitat per l'intent, llàstima que s'ha quedat en això. Ara tocava vigilar-nos i donar-ho tot a l'esprint, i així ha sigut. Hem entrat els 5 a Vilafranca i m'he vist amb cames per tirar a tope. A 500m. de meta, en una recta llarga he començat a donar-ho tot, he passat per davant en l’última corba que donava a una recta de 100 metres i he pogut entrar el primer, millorant la marca de l’any passat en 14 minuts.

Aquest era l'escapat que s'ha fet mitja marxa sol

I aqui estem coronant la Torreta a punt d'atrapar-lo

Aquests son els que ens han fet les fotos

6 comentarios:

rodillovolador dijo...

Eyyyyyyyyyy crack!!! Aixó pinta però que molt bé. Les coses comencen a arribar. Aquí si que hi ha "classe" sens dubte heredada de la "Resplandor". Quantes coses deus a aquest grup majestuos que tans concells t´ha donat.
Soberbies apart, enhorabona que t´ho mereixes.

Uri dijo...

ESE LORENZO! només faltaves tu avui, a veure si fem alguna d'aquestes junts ja que la QH no crec que la pugui fer aquest any

david malmeto dijo...

Eiiiii, Uri. Felicidades. Cayó la primera. Eres un crack. Yo de mayor quiero ser como tú. ¿El Victor que tal ha ido?. Espero que también bien.

Uri dijo...

Gracias David, felicidades a ti también! jeje. A Victor le faltó el canto de un duro para acabar con nosotros, las ultimas rampas de la Torreta se le atragantaron un poco, pero llego justo detrás nuestro

el lider dijo...

Molt be noi!!!!!!me has vuelto a sorprender, me alegra ver a un resplandor nuevamente ganando, me da que mi palmares se va a quedar pequeño comparado con el tuyo, ahora a por la primera oficial, pero no te olvides de seguir entrenando, conozco unos cuantos a los que el primer exito se le subio a la cabeza y no volvieron a pisar podio.Animo y suerte para la proxima!!!!

Uri dijo...

Gracias por los ánimos. la verdad es que esto me ha dado más energía y más motivación para seguir entrenando y seguir dando guerra. Espero continuar mejorando, porque ganas no me faltan. Hasta pronto.