sábado, 17 de julio de 2010

Sant Grau

Aprofitant un altre cap de setmana sense carreres, hem aprofitat per fer una sortida llarga i diferent, per cert... Victor ets una perra!!!.

A les 7:30h Sortíem de la Riera una grupeta de 12 tios (Rodenas, Funes, Juanra, Diego, Joni, Dani, Miguelito, Jaime, Paco, Pep, Jose (Hippie), per agafar la N-II direcció Blanes. Amb un ritme molt alegre, sempre rondant els 40Km/h, i passant tots a relleus, el que ha fet que en un moment i sense adonar-nos ens plantéssim a Blanes, en poc més d'una hora i quart.

Aquí ha sigut on de 11 que érem, ens quedéssim 4, per anar a Sant Grau (Dani, Joni, Jose i jo). Un cop a Tossa de mar hem fet una parada tècnica per omplir bidons i fer una pixadeta a la benzinera. A partir d'aquí comença el millor tros de la sortida, per les vistes i per la carretera costera i sinuosa que tant m'agrada. Desprès de fer una mica el cicloturista, fent alguna que altre foto, hem començat a pujar Sant Grau com amics, fins que han aparegut les rampes dures, on ha sortit la agonia, que tant poc ens caracteritza jajjajajajjajajaja. Hem arribat a dalt de Sant Grau recordant l'última vegada que vam passar per allà, el 9 de Gener, on estava tot nevat, i on avui estàvem a 30º mínim.

La tornada ha sigut rapideta també, on Jose y sus melenas de Samson s'han quedat a Maçanet, nosaltres hem tornat a fer una parada a Sant Celoni per fer una Cocacola i Dani 3 o 4 bocates jajjajajajjaja (petits...).

Hem arribat a Barna amb 5hores i 30min. 185Km, i una mitja (de la riera, fins Montcada) de 33,8Km/h.

Rodant per la costa, Miguelito convidat especial!!



Les vistes de la platja, poc abans d'arribar a Sant Grau.

6 comentarios:

Oscar Gómez dijo...

Que guapas las vistas !!!! a ver si vamos otro dia que no tengamos carreras nadie !!!!!!!

van krujem dijo...

no veas con el tren telekom, cuando he parado a dar la vuelta media de 38.9 ,y podiamos haber ido mas rapido, otro dia me apunto, un saludo campeon

Jose Cecoc dijo...

Miguelito el día que hagas una salida de hombres serás ciclista!!!Mariquita,jajajaja!!!

Jose Cecoc dijo...

Por cierto,menuda diferencia de temperatura con Enero,verdad?Aún me acuerdo de los calcetines mágicos!!Habeis sacado una gran media,sois unos animales!!!

Uri dijo...

Felicidades Jose por tu carrerón!!! Ya nadie se acuerda de tu parón forzado... Estas fuertisimo!

Jose Cecoc dijo...

Gracias Uri!Todos los parones son jodidos y tú tamb ién los has sufrido,verdad?Pero quien está muy bien y ha mejorado mucho eres tú!!Mucha suerte este finde que teneis carrera.Los Masters no pueden correr en ST Jaume,verdad?Infórmate si puedes.Un saludo