domingo, 28 de febrero de 2010

68è Premi Inauguracio Hospi

Cucurru-cucucu!!! Vaya dia de ciclisme que ens hem fotut!

La d'avui ha sigut una carrera molt completa, 135Km que es redueixen a 15. És on està el primer port, Begues, i és aquí on es decideix la carrera. Personalment he estat apunt de quedar-me fora, ja que la pujada la he començat fatal! Estava ben situat però amb molt males sensacions. He començat a pujar amb les pulsacions molt altes i després mal a la panxa, poc a poc m'anava despenjant i mentalment deprimint, per sort, el mal de panxa ha desaparegut, i les cames han començat a respondre. Així que tocava recuperar el terreny perdut i remuntar els 200 metres que m'havien tret, finalment, els he enganxat en l'última corba abans de coronar. Ara estava en un grup d'uns 20, que ens hem entès força bé fent relleus, per poder atrapar al pilot que ens treia un bon troç... Quan per fi els atrapem començàvem a pujar cap a Piera a un ritme força dur, si més no, a mi se m'ha fet dur ja que portava 2hores a tope. un cop a Piera he pogut descansar per primer cop, a la baixada que ens portaria fins a Esparraguera, ja "només" quedava pujar els Onze, que s'ha fet també a un ritme alt.

Sincerament, al coronar amb el grup els Onze m'he alegrat força, ja que no pensava arribar tant lluny després d'haver abandonat la bici 3 setmanes. Des d'aquí fins a meta hem anat ràpids amb un vent de cul que per fi ens ajudava una mica. Un cop a meta m'he enterat que a Begues (el primer port) 3 tios del Comunitat Valenciana ja treien 1 minut, i uns 5 minuts a dalt dels Onze, a meta han arribat amb una facilitat insultat sense disputar-se l’esprint. Bravo!

5 comentarios:

victor dijo...

Bene, bene. Estas fort perraco, si no haguesis parat aquestes tres setmanes arribes amb el grup del morales.

Uri dijo...

no crec que tant, però segurament no haguès patit tant...

victor dijo...

Aixo segur, quina pua pujant begues quan has accelerat no t'he pogut seguir, una pena perque aguessim enllaçat els dos.

el lider dijo...

Lo importante de hacer una buena base en invierno, es que cuando te lesionas y paras tres semanas tu cuerpo se recupera antes de lo normal, asi que eso quiere decir que has entrenado bien, animo y sigue progresando y pronto estaras con el amigo morales. un saludo.

Uri dijo...

Gracias por los ánimos, de momento ya vuelvo a machacarme, pero con cabeza. Hoy ha tocado refrescarse en el forat jeje. A ver si nos vemos este sábado!