domingo, 7 de febrero de 2010

Social de Olot

Un altre dia més ens hem plantat Victor, Vicente i jo en terres gironines per disputar la tercera social d'hivern 2010, avui amb menys gent que l'anterior per la simultaneïtat de la cursa del Morell.
Hem pujat els mateixos ports de l'anterior diumenge, perfecte per treure'm l'espina que tenia clavada. Al primer port (les Serres) s'ha marcat un ritme força àgil, igual al de la setmana passada, on la gent estava molt fresca i no ha tingut més importància. Al segon (les Encies) on ja he apres de l'experiència i m'he col·locat millor. He pogut coronant davant del grup, tot i així 3 o 4 corredors, un d'ells Raul Cruz s'havien escapat en l'impàs del pla entre les serres i les encies. La baixada un pel perillosa per la humitat de la zona s'ha fet molt rapida, un cop abaix teníem a 300 metres els escapats, però una falta de ganes per part del pilot ha fet que no hagués manera d'agafar-los. Durant la última pujada de 10km érem 4 o 5 els que passàavem a relleu i sense entendre'ns a penes, ha sigut aquí on cada un intentava fer la seva guerra. He intentat escapar-me varis cops, he saltat a totes, he donat relleus que no tenien continuació. Tot això amb un grup important a darrera que era impossible deixar de roda. L'últim intent era a un repexon del poble de Bas que he saltat amb un Esteve i que tampoc ha pogut ser... ja només quedaven menys de 2km plans on les meves possibilitats eren nul·les, amb una corva de 90º força perillosa on estava la meta.
(video a l'últim repexon gravat per Mariona)

La nota positiva del dia l'ha posat Victor, que ha aconseguit la segona posició de Sub-21.


...i la tornada divertida amb el cotxe de Vicente, comentant les jugades.

5 comentarios:

albertbañeres dijo...

Uriol!! estas fortissim!! De tornada cap a munt jo només podia que seguir a roda i tú tirant i fotent pals!!... T'ha faltat un pel de sort per marxar i arribar per devant nostre!
Ens veiem a la proxima social? A la Bisbal es va molt ràpid...
Fins aviat, a tope!

rodillovolador dijo...

Eh crack. Així s´han de fer les carreres, donant la cara(si es pot). No deixis d´intentaro i tot arrivarà. Felicitats al Victor també que mai hagues pensat que progresses tant.

Uri dijo...

Ei Albert! que tal?! havia d'intentar-ho al meu terreny, perque al pla la gent com tu em passa la ma per la cara com i quan vol jeje. A veure si puc anar el diumenge perque vaig acabar amb molesties al genoll... espero que no sigui re

el lider dijo...

Veo que sigues progresando, mis compañeros me han contado que se iba rapido y que habia un cariñena dando palos,cuando se hace la escapada y no entras ya es muy dificil irse porque todo el mundo va buscando rueda.de todos modos muy bien por intentarlo.Si te duele la rodilla ya sabes ibuprofeno y reposo un par de dias.

Uri dijo...

ayer fui al fisio, y tengo una pequeña tendinitis. mañana o el jueves tengo otra sesion de cirias... espero que para la semana que viene ya este listo