lunes, 15 de febrero de 2010

ZEITGEIST

Zeitgeist és un documental escrit, dirigit i produït per Peter Joseph l'any 2007, que va tenir una àmplia difusió per Internet, al web del projecte i mitjançant Google Video. Encara que va ser gravat originalment en anglès, és possible descarregar-lo doblat en castellà.

Al no haver-se distribuït pels canals convencionals, no existeixen dades fiables sobre quanta audiència ha tingut, però el director del video afirma que els documentals Zeitgeist han estat vistos per cinquanta milions de persones a tot el mon des de la seva publicació gratuïta a Google Video a la primavera de 2007.

Més tard, al 2008, Peter Joseph va continuar amb Zeitgeist Addendum. Deixo dos links des d'on podeu veure o descarregar els dos documentals. Si teniu una mica de temps son molt interessants.


Zeitgeist:

http://video.google.com/videoplay?docid=694045731731727135#


Zeitgeist Addendum:

http://video.google.es/videoplay?docid=1054801684673253617#

5 comentarios:

david malmeto dijo...

Impresionante. Deberia ser de obligada visión ya que te plantea todo el tinglado que hemos montado. Aunque no existe la verdad absoluta te lleva a pensar si vale la pena que cuatro gatos vivamos a costa de millones de desgraciados. A quien le interese, lo tengo subtitulado y doblado.

Joni Basso dijo...

Yo lo vi ya hace tiempo, esta de puta madre el documental. Tendrían q emitirlo en abierto.

Weno uri como va tu periodo de perreo?

Uri dijo...

Sin duda es muy interesante. La historia la escriben los "vencedores"

mi "periodo" ...va fatal. tengo unas ganas de subirme a la bici descomunales

victor dijo...

Es molt trist la veritat, pero avegades hem pregunto sobre a que seria capaç de renunciar trencar les desigualtats i hem sento molt egoista perque, si volem un mon just hauriem de renunciar a moltes coses que ni ens plantegem, ara mateix per exemple en un mon igualitari no podria estar escribint aquestes linies, perque no hi ha petroli suficient perque tothom dispossi d'ordinador personal.

Uri dijo...

Aquest pensament és precisament el que volen que tinguis. No cal renunciar a "privilegis", la solució no és retrocedir tecnològicament, sinó avançar. Actualment podria existir una bateria per un cotxe elèctric amb una autonomia de 5 hores que anés a 170km/h, però les empreses de bateries no estan autoritzades a comercialitzar-les. Un instant de radiació solar captada al 100% permetria cobrir la despesa energètica de la terra en un any. Així hi ha un munt d’exemples...